Verkoopstyling

U wilt het liefst uw woning snel en voor de beste prijs verkopen? Zichtbaar Verschil Vastgoedstyling zal de woning optimaal presenteren om deze eruit te laten springen bij potentiële kopers op Funda.

Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij u thuis lopen we samen door de woning om te bespreken wat er gedaan moet worden. Hierna gaan we volgens afspraak, met de Hands-On methode aan de slag.

Deze werkwijze houdt in dat ik direct mijn handen uit de mouwen steek en veelal binnen 1 dag uw woning verkoop-klaar maak. Dit doe ik door zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen spullen. Elke ruimte van de woning krijgt een duidelijke functie, zodat de potentiële koper zich makkelijk zijn eigen inrichting kan voorstellen.

Staat uw woning al langere tijd te koop en weet u niet waar het aan ligt? Neem contact met mij op vóórdat u overgaat tot prijsverlaging van de woning. Ik kom met een kritisch oog naar uw woning kijken en schets u de mogelijkheden. Zo bespaart u duizenden euro’s!

Meubelverhuur

Een leegstaande woning voorzien van meubels laat veel beter de mogelijkheden zien aan potentiële kopers. De inrichting van een huis heeft direct invloed op de verkoop.

Mocht uw huis leegstaan, dan kan ik met meubelverhuur uw complete woning inrichten inclusief accessoires.

De volledige inrichting wordt geplaatst en na de afgesproken verhuurperiode ook weer opgehaald. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.