Sylvia, dat ben ik!

Sinds 2009 woon ik in Hoofddorp. In mijn leven ben ik zeker 12 keer verhuisd. Ik heb veel van de wereld met haar bijbehorende culturen mogen zien. De laatste jaren heb ik een passie ontdekt voor styling & vastgoed en ik durf wel te zeggen dat ik oog voor detail heb. Ik vind niets leuker dan foto’s bekijken van huizen die te koop staan. Op de televisie sla ik geen enkel woonprogramma over, soms tot ergernis van mijn vriend en zoon. Zo is het ontstaan dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.

 

Als gecertificeerd House of KIKI vastgoedstylist ben ik gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van onroerend goed. De oprichtster van House of KIKI, Kirsten Slager, bekend van onder andere het televisieprogamma ‘Uitstel van Executie’ heeft meer bekendheid gegeven aan de kracht van het inzetten van vastgoedstyling. Tevens ben ik als vastgoedstylist aangesloten bij het landelijk netwerk CNVV (Centraal Netwerk voor Vastgoedsylisten). Ik ben in staat om objectief naar een woning te kijken en vervolgens met de ‘Hands-On’ methode een Zichtbaar Verschil te maken.

 

Daarnaast heb ik bij Theo Koeten, fotograaf en docent aan de Fotoacademie in Amsterdam, de opleiding interieur- en woningfotografie succesvol afgerond. Daardoor kan ik direct uw woning vastleggen, een ideale combinatie om u als klant volledig van dienst te zijn.

                           

 “De kracht van het verschil !

Sylvia