Restyling

Gaat u niet verhuizen, maar is uw interieur toe aan een andere ‘look’? Verandering van interieur door bijvoorbeeld een ander kleurtje op de muur of op een kastje kan al een groot verschil maken. Daarnaast vinden we in tweedehands-/kringloopwinkels tegenwoordig de leukste bruikbare spullen. Deze manier van ‘verthuizen’ is duurzaam en hoeft niet duur te zijn.

Met mijn ervaring en advies gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat u zich weer thuis voelt. Kijk hier voor wat voorbeelden.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

"Restyling voor de verkoop van onze woning. Dankzij de tips en adviezen is onze woning snel verkocht. Zichtbaar verschil maakt haar naam waar. Sylvia nam veel accessoires zelf mee om onze woning verkoop klaar te maken.Een paar stoelen werden weg gehaald en een mooi karpet kwam er in de plaats voor terug De muur kreeg een andere kleur zodat de woning een stuk ruimer leek.Ze neemt er de tijd voor om iedere ruimte onder handen te nemen.Het was gezellig om met haar samen aan de slag te gaan.Het resultaat heeft ons positief verrast! Ook voor de bezichtigingen heeft ze veel tips gegeven.Als je je woning gaat verkopen is Zichtbaar Verschil zeker aan te raden."

Peter Warmerdam

"Gezellige en sfeervolle woonkamer! Door de aanpak en het kleuradvies van Silvia is onze woonkamer nu erg sfeervol geworden. De metallic muurverf is een schitterende blikvanger! Silvia, super bedankt!"

Cindy Broekhof
voorbeeld